爱技术

注册会员

QQ登录

只需一步,快速开始

微信登录

微信扫一扫,快速登录

搜索

[求助] 论坛置顶里有让S75超频的补丁,这时真的吗?

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册会员 微信登录

x
我最想刷这个,虽然我的行货S75还没有破解过。呵呵

Yes, there is this patch around

行货s75???

回复 #3 btxyang 的帖子

恩,我的是新加坡行货,呵呵

Threadstarter,

Since you want to apply this patch, then you have to learn how to decode your S75 first

Did you have the DCA-510 cable ?

Here's the tutorial : http://mobile.0110.cn/viewthread.php?tid=239373

510的线已经有了。那个超频的确实很诱人,不过就是不知道会不会对手机有坏的影响,有点犹豫。用过这个补丁的都来说说,foosoomin 你很热心,谢谢。
我尽量多来这里逛。不过我工作也够忙的。呵呵

原帖由 MrMFX 于 11/8/2007 10:59 PM 发表
510的线已经有了。那个超频的确实很诱人,不过就是不知道会不会对手机有坏的影响,有点犹豫。用过这个补丁的都来说说,foosoomin 你很热心,谢谢。
我尽量多来这里逛。不过我工作也够忙的。呵呵

The tutorial i gave you, tells you to use x65-x75 Bootpass midlet to calculate your S75 HASH & ESN value.

However, don't use that, use my attached BSreader midlet, it can help you to calculate those HASH or ESN without any restrictions, regardless whether which firmware your S75 has

BSreader.rar

54.1 KB, 下载次数: 5

Answer to threadstarter

The patch will unlock the restriction from it's original settings, which Siemens has set the CPU speed to 104Mhz.

So, by applying the patch, the CPU processor will run at 208Mhz, will greatly increases the operating speed of your S75

But, there's one condition, the battery will drain faster

这个补丁严格意义上来说不是超频补丁,只是解除限制罢了,和PC上的“超频”是不同的,是不会加重CPU的负担的。
举个最简单的例子来说,你也许用过“RealPlayer”,如果你使用免费版本的话,是不能用到增强版本“Plus”版本的功能的,那么就会有个“补丁”可以解除这个限制。。。
放心使用,这个补丁已经使用一年半了。未出现什么问题...

我也用这个补丁,虽然我并没有感觉有什么变化,呵呵

想问一下,比起大s来有什么感觉,大s才140(标准),那不是说s75超频后应该比大s快上一倍左右?不知道是不是应该这么算,请大家指教

楼主,

看我发的帖子:http://mobile.0110.cn/viewthread.php?tid=308468

里面有详细的资料